Jezikovne različice na spletni strani

V tem rezdelku bomo pojasnili delovanje večjezičnosti na spletni strani.

Kadar na svoji spletni strani v urejevalniku na vrhu dodate nov jezik se se v hipu ustvari kopija celotne obsoječe strani. Zato priproročamo dodajanje dodatnih jezikov takrat, ko je spletna stran v izvornem jeziku več ali manj dokončana.

Ustvarjeno kopijo strani najdete v urejevalniku na vrhu, kjer se pojavi spustni meni za izbiro jezika. (Izbira jezika se pojavi tudi na spletni strani izven urejevalnika).

izbira_jezikaV urejevalniku nato na istem spustnem meniju izberete na novo dodan jezik in vse vsebine na vaši strani lahko začnete prevajati. Samodjeno se bodo shranjevale in v kolikor boste medtem preklopili na izvorni jezik vidite, da tam ostajajo originali na drugem jeziku pa vstavljeni prevodi.

Razumevanje delovanja:
V kolikor boste v dodatnem jeziku določen element pobrisali (recimo zavihek DOMOV ali kakšno sliko iz galerije) se bo ta element oz. stran pobrisala tudi v drugem jeziku in obratno.
Obračunavanje dodatnih jezikovnih različic na vaši strani:
Dodatne jezike lahko dodate kadarkoli in obračuna se vam samo delež vrednosti do konca naročnine. Primer: trije dodatni jeziki stanejo 69 EUR neto letno. V kolikor jih dokupite v polovici naročniškega obdobja plačate samo polovico te vrednosti. Ogled cenika Web5.si

 

Facebooktwittermailby feather